2 Eylül 2010 Perşembe

üzüm dondurması

Mekan: ananemin evi
Zaman: gecenin ilerleyen saatleri.
Fotoğrafın hikayesi:
Cafcaf mizah dergisi yayın editörü ve http://www.dunyabizim.com/ sitesinin yöneticisi ve gerçek hayat dergisi yazarı ve daha bi çok işe bulaşan ve benim idolüm olmuş haldeki sevgili amcam Asım Gültekin'den aldığım ve onun kendi üretimi olan üzüm dondurması tarifini vereyim size;
 üzümler buzdolabının deriiiin dondurucu kısmına atılır ve yaklaşık 3 saat bekleyişin ardından teker teker ağzımızda eritilip yutulur ferah ferah=) üzüm sulu bir meyvedir ve bu duruma müsait oluşuysa dikkat çeker. Afiyet olsun. Tavsiyem, kesinlikle denenmesidir. =)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder